Casaloste, Chianti Classico Riserva, DOCG 2013

225,00kr.

Casasloste Chianti Classico Riserva kommer fra udvalgte druer og efter en nænsom fermentering. Vinen ligger dernæst på franske barriques i 14-20 måneder og nogle måneder på flaske. Vinen er lavet på 95% Sangiovese og 5% andre druer. Der er tale om en meget harmonisk vin med typisk Chianti næse med friske kirsebær, let ædeltræ, balsamico afrundende med en fin finish og tanniner.

Kategori:

Beskrivelse

Casasloste Chianti Classico Riserva kommer fra udvalgte druer og efter en nænsom fermentering af druerne i 20-25 dage ligger vinen på franske barriques 14-20 måneder (størstedelen brugte fade) og yderligere nogle måneder på flaske. Som reglerne for Chianti Classico tillader det, består riservaen af ca. 95% Sangiovese og 5% andre druer – typisk til at give vinen mere farve og struktur. Der er tale om en meget harmonisk vin med typisk Chianti næse med friske kirsebær, let ædeltræ, balsamico afrundende med en fin finish og tanniner.

Vinen passer perfekt til de fleste kødretter – gerne gryde eller ovnretter (simmeretter) eller modne oste. Husk vinen bør trækkes op i god tid (eller dekanteres) – så opnås det fulde potentiale af denne dejlige vin. Vinen kan gemmes 5-10 år under egnede forhold.

Druer: min. 95% Sangiovese, 5% andre druer, typisk Merlot
2 glas i Gamebero Rosso (2010 årgangen)
Indhold: flaske 0,75 l, alkohol: 14%
Webside: http://casaloste.com

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Casaloste, Chianti Classico Riserva, DOCG 2013”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *