Vi er drevet af en passion for unikke kvalitetsvine fra vingårde i Italien, til priser der er til at betale.

7Vini’s koncept

7Vini er en mindre vinimportør med et bredt sortiment af vine, som vi omhyggeligt har udvalgt fra mindre italienske vingårde. Vi kender personligt vingårdene og ejerne gennem besøg – og vi ved, at de udvalgte vine er rigtig god kvalitet til prisen. Vi tilbyder normalt vinene i kasser af 6 flasker.

7Vini’s mission

Vi er drevet af en passion for unikke kvalitetsvine fra vingårde i Italien til priser der er til at betale. Vi sælger vine fra producenter, som vi selv har besøgt og opbygget en god relation til. Vi handler således direkte med mindre vinproducenter i Italien for at opnå de bedste priser. Vi udvælger spændende – gerne mindre kendte super vine – til forbrugere med interesse for god vin. Vi kan love, at pris/kvalitetsforholdet er i top

7Vini’s historie

Vi er en gruppe af 7 gode venner – alle med stor interesse for vin, der for mere end 30 år siden stiftede en fælles vin- og gourmetklub. Over tiden har vi afholdt mere end 200 vin- og gourmet arrangementer, og desuden har vi rejst og besøgt mange vinproducenter og deltaget i vinsmagninger primært i Italien, Europa, USA og Sydafrika. En i gruppen har desuden boet nogle år i Norditalien. Vi kender derfor mange mindre producenter, samtidig med at vi har opbygget en god erfaring med, hvad god vin er til fornuftig pris. Det er denne lange og passionerede interesse for og viden om vin, som vi tilbyder gennem de udvalgte vine til vores netværk.

Mange vinhilsner

Claus, Kjeld, Niels Kristian, Ole og Steen.