7Vini salgs- og handelsbetingelser

Generelt
Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms og med alle gældende afgifter pr. dags dato. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her i handelsbetingelserne, er du velkommen til at kontakte os via mail på info@7vini.dk eller på telefon 2058 5678.

Salgsbetingelser
Hele kasser: 7Vini sælger vine i hele kasser af 6 flasker. En kasse kan enten være 6 flasker af en enkelt vin eller en smagekasser af 6 flasker. 7Vini har mulighed for at levere vin i gaveæsker af 1, 2, 3 eller 6 flasker efter individuel aftale.

Købsbekræftelse: 7Vini fremsender efter modtaget bestilling på vine en e-mail med bekræftelse på bestillingen, som også er fakturaen. Bekræftelsen indeholder oplysning om varens art, pris inklusive totalbeløb, købers navn og adresse, oplysning om betalingsmuligheder samt fakturanummer.

Rabatter: 7Vini giver som udgangspunkt ikke rabat på salg af vine. Vi importerer vine direkte fra producenterne uden fordyrende mellemled og arbejder med en minimal avance.

Betaling
Betaling foregår som forudbetaling enten gennem bankoverførsel eller via mobile pay.
Bankoverførsel: Jyske Bank reg. nr. 5043, konto 1414718
Mobile Pay-betaling kan aftales særskilt.

Leveringsbetingelser
Bestilte vine kan afhentes på adresser i Birkerød, Hellerup, Køge og Egå ved Aarhus. Leveringsadressen aftales med køber i forbindelse med ordrebekræftelsen. Er der ønske om levering / forsendelse aftales dette særskilt.

Reklamation og fortrydelsesret
Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret, men vi tilbyder dig 14 dages fuld ombytnings- og returret. Ombytning foretages mod fremvisning af gyldig regning på de pågældende vine. Du kan efter eget valg bytte vinen til anden vin hos 7Vini eller få pengene tilbage, eksklusiv alle eventuelle leveringsomkostninger. Al returnering kan kun ske efter forudgående aftale med 7Vini. Den returnerede vin skal være i samme stand som ved afhentning eller levering. Såfremt du vælger at bruge din fortrydelsesret, står du for alle omkostninger vedrørende returneringen. 7Vini yder 2 år reklamationsret i henhold til købeloven, dog følger reklamationen varens naturlige holdbarhed. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening/opbevaring, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler meddeles 7Vini hurtigst muligt og indenfor rimelig tid. Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer, bedes henvendelse ske hurtigst muligt til:

E-mail: Info@7vini.com     Telefon: 20585678

Persondataforordningen

Fra den 25. maj 2018 fik hele Europa en ny fælles lov om behandling af persondata. Formålet med den er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger.

Som modtager af 7Vinis nyhedsbrev har du i sin tid tilmeldt dig som gratis abonnent og dermed givet os dit navn og e-mail mailadresse. Med denne mail bekræfter vi, at du til enhver tid kan bede om ændring eller sletning af din adresse i vores database. Skriv til Info@7vini.com hvis du ønsker at ændre adresse eller at blive slettet i 7Vinis adressekartotek.

Vi kan samtidig bekræfte, at vores adresser i 7Vini databasen altid kun har været benyttet til udsendelse af nyhedsbrevet og aldrig har været solgt eller videregivet til andre formål. Samme politik vil blive gennemført også i fremtiden. De personlige data, du indtaster ved bestilling af varer på www.7vini.combruges udelukkende til ordrehåndtering. For at gennemføre en bestilling hos 7Vini via hjemmesiden, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger, som er nødvendige for at kunne ekspedere din bestilling:

Navn og evt. firmanavn
Adresse
Telefonnummer
Email-adresse

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand og benyttes ikke til markedsføringsformål, med mindre du aktivt har givet tilladelse hertil. Dine personlige oplysninger opbevares så længe det er nødvendigt og iht. lovgivningen omkring juridiske, skattemæssige eller regulatoriske grunde eller andre lovlige virksomhedsformål.

Det er lovpligtigt at dine personlige data opbevares sikkert og fortroligt. Derfor sætter vi netop en stor ære i at kunne gøre dette, hvilket betyder, at du altid kan vide dig sikker på, at vi opbevarer disse data med den allerstørste sikkerhedsforanstaltning. Der er dog altid en risiko ved dataoverførsler via nettet, da det ikke er muligt for os at garantere 100 % sikkerhed i og med, at andre uberettiget kan tiltvinge sig adgang hertil. Dermed er det dit eget ansvar, at du opgiver dine personlige oplysninger. Vi sletter og opdatere løbende dine personlige oplysninger.

Du har ret til og kan til enhver tid klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger via nedenstående kontaktoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@7vini.com.

7Vini ApS
CVR nr. 32326064
Højsgårds Alle 58, 2900 Hellerup
Tlf: 2058 5678
info@7vini.com