KONTAKT 7VINI

Vores opgave er at finde højkvalitetsvine, der giver dig en oplevelse. Hvis du er i tvivl om det mindste, har brug for hjælp til bestilling af vine eller blot har spørgsmål vedrørende vores vine, kan du bruge vores kontaktdetaljer, som står umiddelbart under kortet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Er det noget med en vinsmagning arrangeret af 7Vini?

7Vini har mulighed for at tilbyde vinsmagninger baseret på vores vine til firmavinklubber eller andre firmaarrangementer. Vi har ligeledes mulighed for at tilbyde private smagninger i hjemmet eller et andet sted i Storkøbenhavnsområdet ved minimum 12 personer – du betaler for vinene og vi giver vores tid.

7Vini importerer vine fra p.t 15 vingårde fordelt over de fleste af Italiens vindistrikter, dvs. at vi kan byde på alt fra friske hvidvine fra det nordøstlige Italien over Barolo- og Brunellovine til de mere fyldige rødvine fra det varme Syditalien. Vores vine er produceret på en række oprindelige italienske druer bl.a. de almindeligt kendte druer Barbera, Nebbiolo, Primitivo og Sangiovese men i høj grad også på lokalt dyrkede druer såsom Garganega, Nerello Marcalese, Ribolla Gialla, Schioppettino og Verdicchio. Vi har selvfølgelig et pænt udvalg af Rødvine, men faktisk også mange dejlige italienske Hvidvine udover et udvalg af Spumanter, Rosevine, Dessertvine og Olivenolie.

Hvis dette lyder interessant, er du/I meget velkommen til at kontakte os for en snak om, hvad vi konkret kan tilbyde. Du/I kan enten skrive til info@7vini.com eller ringe til Kjeld Aabye på telefon 20585678. Du vil kunne finde de vine, som vi aktuelt har til salg, på www.7vini.com.

SEND OS DIT SPØRGSMÅL

12 + 14 =

KONTAKT 7VINI

Adresse: Højsgårds Alle 58, 2900 Hellerup

Mail: info@7vini.com

Facebook: Besøg os her