Capanna, Moscadello di Montalcino, DOC, 2016

110,00kr.

Denne dejlige dessertvin laves på den lokale klon af muskat druen (Moscato Bianco), der giver en speciel og frisk sødlig vin, som passer til de fleste desserter, is og modne oste. Vinen har en rigtig fin balance mellem frugt/blomsteragtige noter og en markant syre, der giver en intens og lang eftersmag uden at blive for sød. Det er også et perfekt glas på terrassen godt afkølet.
Kategori:

Beskrivelse

Capanna, Moscadello di Montalcino, DOC, 2016 – pris 150 kr./fl., ved køb af 6 fl. kr. 110

Denne dejlige dessertvin laves på den lokale klon af muskat druen (Moscato Bianco), der giver en speciel og frisk sødlig vin, som passer til de fleste desserter, is og modne oste.
I Capannas tilfælde har Moscadello’en en rigtig fin balance mellem frugt/blomsteragtige noter og en markant syre, der giver en intens og lang eftersmag uden at blive for sød. Det er også et perfekt glas på terrassen godt afkølet.
Vinen ligger to dage sammen med skindet fra druerne før fermentering sker i ståltanke. Moscadello’en kommer på markedet kun 4-6 måneder efter høsten og drikkes fint ung og godt afkølet. Vinen kan dog også gemmes i mange år.
Druer: 100% Moscato Bianco
2 glas i Gambero Rosso
Indhold 0,75l, Alkohol 13,5%

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Capanna, Moscadello di Montalcino, DOC, 2016”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *