Den årlige vurdering af italienske vine gennemført af Gambero Rosso guiden er nu klar. Gambero Rosso vurderer vinene med 1, 2 eller 3 glas, hvor 3 glas er top rating. Vurderingen gældende for det kommende år bliver offentliggjort i mindre ”bidder” i løbet af september og det samlede billede er klar i oktober.

I år har 464 af de testede vine klaret ”cuttet” og er blevet tildelt de eftertragtede 3 glas. Toscana som område er i førertrøjen efterfulgt at Piemonte. De to regioner har knap 40% af de samlede 3 glas ratings.

7Vini er selvfølgelig med på 3 glas vognen. Følgende vine i vores sortiment har opnået top vurderingen – for alle vines vedkommende har de haft 3 glas vurdering i tidligere årgange:

Suavia, Monte Carbonare 2020

Tenuta Stella, Ribolla Gialla Riserva 2019

Andrea Felici Verdicchio Riserva Classico 2019

Pardi Montefalco Rosso Riserva 2019, en vin som vi netop har taget hjem

Tullum Pecorino 2021

Hvis en eller flere af vinene frister dig så klik på ovenstående link eller tag et kik på vores vinbutik: https://www.7vini.com/butik/

Hvis du er interesseret i at se den samlede liste af 3 glas vine 2023 kan du finde listen på Vinhulens hjemmeside på dette link: http://www.vinhulen.dk/gamberorosso2023.asp