Andrea Felici, Verdicchio dei Castelli di Jesi Riserva Classico Superiore, DOCG 2018

235,00kr.

Dette er en lavet på druer fra enkeltmarks CRU vinmarken S. Francesco og 50 år gamle vinstokke. Druerne dyrkes på marker tæt på vingården, hvor man har valgt at anlægge en kunstig sø for at skabe biodiversitet, samtidig med at gården er under omlægning til økologi.

Kategori:

Beskrivelse

Andrea Felici, Verdicchio dei Castelli di Jesi Riserva Classico Superiore, DOCG 2018 – pris 300 kr./fl., ved 6 fl. kun 235 kr./fl.

Dette er en lavet på druer fra enkeltmarks CRU vinmarken S. Francesco og 50 år gamle vinstokke. Vinen er gæret på skindet i 2 uger efterfulgt at modning på gær i 12 mdr. på cementtanke og sluttelig på flaske i 6 mdr. før den frigives til salg. Druerne dyrkes på marker tæt på vingården, hvor man har valgt at anlægge en kunstig sø for at skabe biodiversitet, samtidig med at gården er under omlægning til økologi.

Vinen passer fint til terrassen, fiske- og skaldyrsretter, lettere kødretter mv. og serveres afkølet men ikke for kold. Vinen kan udvikler sig over 10 år efter høståret. Dette er en udsøgt vin, som vil behage langt de fleste ganer.

 Druer: 100% Verdicchio
3 glas i Gambero Rosso
Alkohol: Indhold: 0,75 l, Alkohol: 13,5%.
Webside: www.andreafelici.it

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Andrea Felici, Verdicchio dei Castelli di Jesi Riserva Classico Superiore, DOCG 2018”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *