Feudo Antico, Tullum Pecorino Biologico, DOCG 2019 (økologisk)

128,00kr.

Så har vi atter en Pecorino på hvidvinskortet – det har vi haft for nogle år siden, men denne gang har vi valgt Feudo Antico økologiske Pecorino (ja, det er druens navn). Den har både god fylde, friskhed med en fin syrebalance og lidt mineralitet, som blandt andet kommer fra fermenteringen på cementtanke og derefter på ståltanke.   Det er en af Feudo Anticos topvine med typisk 2-3 glas i Gambero Rosso.

 

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Feudo Antico, Tullum Pecorino Biologico, DOCG 2019 – pris 150 kr./fl., ved 6 fl. kun 128 kr./fl

Så har vi atter en Pecorino på hvidvinskortet – det har vi haft for nogle år siden, men denne gang har vi valgt Feudo Antico økologiske Pecorino (ja, det er druens navn). Den har både god fylde, friskhed med en fin syrebalance og lidt mineralitet, som blandt andet kommer fra fermenteringen på cementtanke og derefter på ståltanke. Druerne dyrkes i den lettere kalkholdige jord på skråningerne i Tollo kun 5 km fra Adriaterhavet, hvor der opstår et mikroklima mellem havet og bjergene. Vinen er spontant fermenteret, ufiltreret og med naturlige sulfitter. Det er en af Feudo Anticos topvine med typisk 2-3 glas i Gambero Rosso.

Vinen passer fint den grillede laks, asparges og mange andre sommerretter – eller til gode og fede oste, fx Pecorino osten med samme navn. Vinen passer typisk, hvor du også kunne vælge en Chardonnay, som den faktisk kan minde lidt om. Et dejligt glas vinJ.

Druer: 100% Pecorino
3 glas i Gambero Rosso
Indhold: flaske 0,75 CL, alkohol: 14,0%
Website: www.feudoantico.it

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Feudo Antico, Tullum Pecorino Biologico, DOCG 2019 (økologisk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *