Morra, Barbera d’Alba Superiore, DOC, 2020

145,00kr.

Med bevidsthed om det ekstraordinære potentiale i terroir besluttede vingården i midten af 1990’erne at lancere et ambitiøst projekt for at tilføje værdi til den lokale Barbera d’Alba drue. På denne måde blev en vin født, der på kort tid der blev populær hos et stadigt større publikum. Til denne vin anvender Morra druer fra sin ældste vinmark. Druerne er omhyggeligt vinificeret med en nedsænket hætte for at producere en fyldig og fløjlsblød vin.

Kategori:

Beskrivelse

Morra, Barbera d’Alba Superiore, DOC, 2020 – pris 175 kr./fl., ved 6 fl. kun 145 kr./fl.

Med bevidsthed om det ekstraordinære potentiale i terroir besluttede vingården i midten af 1990’erne at lancere et ambitiøst projekt for at tilføje værdi til den lokale Barbera d’Alba drue. På denne måde blev en vin født, der på kort tid der blev populær hos et stadigt større publikum. Til denne vin anvender Morra druer fra sin ældste vinmark. Druerne er omhyggeligt vinificeret med en nedsænket hætte for at producere en fyldig og fløjlsblød vin. Lagring sker i små egetræsfade i 15 – 18 mdr efterfulgt at 6 måneder på flaske.

Vi har her en vin med spændende noter af krydderier og skovbund og er let drikkelig men har også et lagringspotentiale på 10 – 15 år fra produktionsåret. Vinen passer til de fleste retter, f.eks. pasta, lettere kødretter, oste og antipasti (forretter). Vinen serveres optimalt ved 17-18 grader.

Druer: 100% Barbera
2 glas i Gambero Rosso
Indhold: flaske 0,75 l, Alkohol: 14.5%
https://www.morravini.it/en/wines

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Morra, Barbera d’Alba Superiore, DOC, 2020”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *