Lær at sætte vin til din ost!

395,00kr.

Kom og oplev Europa på en ostetallerken med skønne italienske vine i glasset. Niels Kristian fra 7vini og Camilla fra Ostesnak vil føre dig gennem en række matches mellem ost og vin og samtidig gøre dig klogere på, hvordan du sætter dem sammen. Du vil gå hjem med en række lavpraktiske og brugbare tips, som gør dig i stand til at vælge vinen til din næste ost.

Kategori:

Beskrivelse

Vi kender sikkert alle ordet ‘ostogrødvin’. Men vidste du, at rødvin ikke altid er det bedste valg til alle oste? Kom og oplev Europa på en ostetallerken med skønne italienske vine i glasset. Niels Kristian fra 7vini og Camilla fra Ostesnak vil føre dig gennem en række matches mellem ost og vin og samtidig gøre dig klogere på, hvordan du sætter dem sammen. Du vil gå hjem med en række lavpraktiske og brugbare tips, som gør dig i stand til at vælge vinen til din næste ost.

Ost- og vinsmagningen finder sted torsdag d. 10. november 2022 med start kl. 18.00 på Rørmosevej 24, 3460 Birkerød.

Der vil på aftenen være mulighed for at købe de smagte vine. Prisen for hele arrangementet er 395 kr. pr. person. Du kan bestille her på siden. Alternativt kan du sende en mail til info@7vini.com med angivelse af antal og navn(e) på deltagere. Herefter fremsendes faktura som betalt er din gyldige billet.

Vi glæder os til at se dig.

Camilla, Kjeld, Ole, Steen, Claus og Niels Kristian

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lær at sætte vin til din ost!”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *