Morra, Roero Arnais, DOCG, 2022

98,00kr.

Arneis har været Roeros typiske hvide drue i århundreder. Den oprindelige Arneis sort blev ifølge historien først dyrket på en bakke kun få kilometer fra Castellinaldo. Druen kan lide den sandede, løse jord, der kendetegner det lokale terræn i Roero. Området har været DOC certificeret siden begyndelsen af 1980’erne og nu for nylig anerkendt som en DOCG.

Kategori:

Beskrivelse

Morra, Roero Arneis, DOCG, 2022 – pris 125 kr./fl., ved 6 fl. kun 98 kr./fl.

Arneis har været Roeros typiske hvide drue i århundreder. Den oprindelige Arneis sort blev ifølge historien først dyrket på en bakke kun få kilometer fra Castellinaldo. Druen kan lide den sandede, løse jord, der kendetegner det lokale terræn i Roero. Området har været DOC certificeret siden begyndelsen af 1980’erne og nu for nylig anerkendt som en DOCG. Vinen produceres i en temperaturstyret gæring, lagres i 5 mdr. i rustfrie ståltanke efterfulgt af 2 mdr. på flaske.

Roero Arneis vundet fans over hele verden takket være dens friskhed, mineralitet og letdrikkelige kvaliteter. Vinen er den perfekt til aperitiffer eller sammen med kolde madretter. Vinen serveres optimalt omkring 10 grader

Druer: 100% Arneis
Indhold: flaske 0,75 l, Alkohol: 13.5%
https://www.morravini.it/en/wines

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Morra, Roero Arnais, DOCG, 2022”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *