Tilbud

Manera, Barbaresco DOCG, 2017

Original price was: 185,00kr..Current price is: 148,00kr..

Vi er nu glade for at kunne invitere en tidligere vingård, Manera, tilbage i vores sortiment. Efter et par svingende år har Carlo og hans to brødre formået at genskabe en stor Barbaresco i super årgangen 2017. Vinen passer fint til mange retter – fra mørkt fjerkræ, laks, pastaretter, kødretter såsom osso buco og specialoste.

Kategori:

Beskrivelse

Manera, Barbaresco DOCG, 2017 – pris 225 kr./fl., ved 6 fl. kun 185 kr./fl.

Vi er nu glade for at kunne invitere en tidligere vingård, Manera, tilbage i vores sortiment. Efter et par svingende år har Carlo og hans to brødre formået at genskabe en stor Barbaresco i super årgangen 2017. Selv det anerkendte vinmagasin Decanter bemærkede dette, da de i starten af 2020 gav Maneras Barbaresco 2017 en flot vurdering. Vi har gensmagt vinen og nu taget et parti hjem.

Manera er en lille vingård lidt syd for Alba, som vi besøgte for år tilbage. Det er den mindste gård i vores sortiment med en produktion på ca. 30.000 flasker per år. Vinen kommer fra de bedste sydvestlige vinmarker i 350m højde. Deres Barbaresco er kendetegnet ved en god og fyldig mørk frugt med en god balance og elegance – en vin der bliver hængende. Og i modsætning til mange unge Barbaresco’er er vinen let drikkelige allerede nu men vinder med lagering i nogle år. Giv den lidt luft – f.eks. dekantering et par timer inden servering.

Vinen passer fint til mange retter – fra mørkt fjerkræ, laks, pastaretter, kødretter såsom osso buco og specialoste. Glæd jer til denne dejlige vin til kun 185 kr v. 6fl.

Druer: 100% Nebbiolo
Indhold: flaske 0,75 l, Alkohol: 14.5%
www.maneravini.com

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Manera, Barbaresco DOCG, 2017”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *