Carvinea, Sorma Rosato, IGT, 2022

155,00kr.

Med Carvineas Otto har vi fundet en yndefuld og koralrosa rosevin, hvor den sjældne Ottavianello drue viser sit fulde potentiale. Det er en vin fra Carvineas toplinje af vine. Dette er en meget flot vin, der både er elegant og kraftig på samme tid med en fin syrefriskhed og en flot struktur.

Kategori:

Beskrivelse

Carvinea, Sorma Rosato, IGT 2022– pris 180 kr./fl., ved 6 fl. kun 155 kr./fl.

Med Carvineas Otto har vi fundet en yndefuld og koralrosa rosevin, hvor den sjældne Ottavianello drue viser sit fulde potentiale. Det er en vin fra Carvineas toplinje af vine. Dette er en meget flot vin, der både er elegant og kraftig på samme tid med en fin syrefriskhed og en flot struktur. Vinen viser dejlige noter af blomster interet med grapefrugt- og abrikosaromaer og med en lang balanceret eftersmag – en virkelig flot og let drikbar vin. Maceration sker over nogle timer på drueskallerne. Fermentering og modning finder sted i ståltanke efterfulgt at 4 måneder på flaske inden frigivelse.

Vinen passer perfekt til ikke for kraftige kødretter men vil også kunne nydes som et glas under madlavning. Serveres ved 12-14 grader C og kan gemmes et antal år – men hvorfor det når den allerede nu er en stor nydelse og meget drikbar.

Druer: 100% Ottavianello
Indhold: Flaske 0,75 l, Alkohol: 12,5%
Website: www.carvinea.com

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carvinea, Sorma Rosato, IGT, 2022”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *