Tilbud

Capanna, Sant’Antimo Rosso, DOC 2015 (tilbud)

Original price was: 130,00kr..Current price is: 104,00kr..

Sant’Antimo Rosso fra Capanna er en kraftfuld sag med dejlig fylde og en lang eftersmag. Der er tale om en super-toscana vin, hvor Sangiovese druen komplementeres med 60% Merlot. Fermentering af druerne sker separat med 20-25 dages skinkontakt og malolaktisk fermentering i ståltanke. Derefter ligger vinen 6-8 måneder i store slovenske bottis (fade) og nogle få måneder på flaske før frigivelsen. Vinen har dejlige frugtagtige noter med mørk rød frugt, en anelse lakrids samt en fin struktur og bløde tanniner.

Kategori:

Beskrivelse

Capanna, Sant’Antimo Rosso, DOC 2015 – pris 160 kr./ fl., ved 6 fl. kun 130 kr./fl.

Sant’Antimo Rosso fra Capanna er en kraftfuld sag med dejlig fylde og en lang eftersmag. Der er tale om en super-toscana vin, hvor Sangiovese druen komplementeres med 60% Merlot. Sant’Antimo DOC applikationen har på det seneste vundet stigende anerkendelse og med Capannas udgave, kan man godt forstå hvorfor. Fermentering af druerne sker separat med 20-25 dages skinkontakt og malolaktisk fermentering i ståltanke. Derefter ligger vinen 6-8 måneder i store slovenske bottis (fade) og nogle få måneder på flaske før frigivelsen. Vinen har dejlige frugtagtige noter med mørk rød frugt, en anelse lakrids samt en fin struktur og bløde tanniner.

Rossoen passer perfekt til kraftige kødretter, grillet fjerkræ, oste m.v. Vinen vinder ved dekantering og bliver måske endnu bedre dagen efter – et super godt glas vin til prisen.

Druer: 40% Sangiovese, 60% Merlot
Indhold: flaske 0,75 l, alkohol: 15%
Website: www.capannamontalcino.com

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Capanna, Sant’Antimo Rosso, DOC 2015 (tilbud)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *