7Vini top smagekasse: Fantastisk Nebbiolo vin i 3 udgaver

1.345,00kr.

I denne smagekasse har vi valgt at præsentere jer for toppen af Nebbiolo – og stadig til meget fornuftig pris ift. mange dyrere og mere kendte vinhuse. I kassen finder du to typer lækker Barolo fra Fratelli Seghesio i Montforte d’Alba samt vores genopdagede Barbaresco fra Manera.

Kategori:

Beskrivelse

7Vini top smagekasse: Fantastisk Nebbiolo vin i 3 udgaver til kr. 1.345

Dette er ikke vores billigste smagekasse, men det er der en god grund til. I denne smagekasse har vi valgt at præsentere jer for toppen af Nebbiolo – og stadig til meget fornuftig pris ift. mange dyrere og mere kendte vinhuse. I kassen finder du to typer lækker Barolo fra Fratelli Seghesio i Montforte d’Alba: Den klasssiske Barolo årgang 2018 samt enkeltmarksvinen La Villa årgang 2017 – en cru vinmark, der ligger på den anden side af dalen tættere på Serralunga d’Alba. La Villa er en elegant vin til den helt specielle lejlighed, mens Danmark venter på at samfundet atter åbner op. La Villa har en kompleksite med rød frugt, lidt lakrids, en god balance og friskhed, der udfolder sig på bedste vis i de store glas med et hint af sød tobak. Begge vine skal dekanteres eller åbnes i ekstra god tid.

Den tredje vin er vores genopdagede Barbaresco fra Manera. I årgang 2017 er der tale om fyldig og meget lækker vin med mørk frugt, måske et hint af lavendel – en elegant vin med lang eftermiddag. Vinen har fået stor udmærkelse af Decanter i 2020.

Alle vine passer naturligvis superfint til det piemonteske køkken med Osso Buco, en god risotto med svampe, Porchetta eller de gode italienske oste. Alle vine kan gemmes i mange år – hvis man kan vente. Kassen er også en super gaveide til vinkenderen! Enjoy!.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “7Vini top smagekasse: Fantastisk Nebbiolo vin i 3 udgaver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *