RØDVIN

Vi tilbyder et bredt udvalg af dejlige rødvine fra Italien til meget fornuftige priser, da vi køber ind direkte hos førende producenter i aktuelt 7 regioner i støvlelandet – typisk vine du ellers ikke vil finde i Danmark. Og flere nye vine er på vej i foråret 2016.

Italien byder på en mangfoldighed af kvalitetsrødvine fra nord til syd, men det kan være lidt af en jungle at finde de bedste mindre producenter, der ikke koster en formue og endnu ikke er så internationalt kendte. Det er her 7vini kommer ind i billedet☺. Hvert år smager vi rigtig mange vine og besøger nye vingårde på vores ture til Italien. Blandt disse udvælger vi nogle topvine fra lokale engagerede producenter, som vi tilbyder direkte til dig uden fordyrende mellemled. Fx tilbyder vi en super Sangiovese-vin fra Lazio, som ikke ellers er kendt i Danmark. Flere af vinene har opnået topplaceringer i Gambero Rosso – senest har den fremragende Barbera ”Le Cave” 2013 fra Castello di Uviglie i Piemonte opnået hele 3 glas i 2016-udgaven. Det er flot for en vin, som vi kan sælge for kun 99 kr. ved 6 fl. Tilsvarende har vi i december 2015 opnået topplacering i ”kanonvin til spotpris” for Feritas (fra Corte Altai Veneto) i Vinhulens store smagning af julevin. Det er vi stolte af.

Nedenfor finder du vores aktuelle udvalg af rødvine – vi håber du synes om vinene☺ Har du forslag til nye kvalitetsvine til sortimentet – som ikke fås i Danmark – hører vi gerne fra dig.