Carvinea, Otto Salento Rosso, IGT, 2020

170,00kr.

Med Carvineas Otto har vi fundet en meget flot og yndefuld rødvin, hvor den sjældne Ottavianello drue viser sit fulde potentiale. Det er en vin fra Carvineas toplinje af vine. Dette er en meget flot vin, der både er elegant og kraftig på samme tid med en fin syrefriskhed, bløde tanniner og en flot struktur.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Carvinea, Otto Salento Rosso, IGT 2020– pris 199 kr./fl., ved 6 fl. kun 170 kr./fl.

Med Carvineas Otto har vi fundet en meget flot og yndefuld rødvin, hvor den sjældne Ottavianello drue viser sit fulde potentiale. Det er en vin fra Carvineas toplinje af vine. Dette er en meget flot vin, der både er elegant og kraftig på samme tid med en fin syrefriskhed, bløde tanniner og en flot struktur. Vinen viser dejlige noter af kirsebær og vilde jordbær, lidt krydderi, kakao og en snert af vanilje med en lang balanceret eftersmag – en virkelig flot og let drikbar vin. Maceration sker over 15 dage på drueskallerne. Fermentering finder sted i ståltanke, hvorefter vinen ligger 12 md. på franske barriques inden den er salgsklar.

Vinen passer perfekt til ikke for kraftige kødretter men vil også kunne nydes som et glas under madlavning. Serveres ved 16-18 grader C og kan gemmes et antal år – men hvorfor det når den allerede nu er en stor nydelse og meget drikbar.

Druer: 100% Ottavianello
3 glas i Gambero Rosso
Indhold: Flaske 0,75 l, Alkohol: 12,5%
Website: www.carvinea.com

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carvinea, Otto Salento Rosso, IGT, 2020”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *