Seghesio, Langhe Bianco Rapui, DOC, 2021

120,00kr.

Dette er en hvidvin baseret på sorten Incrocio Manzoni, en klon udviklet af prof. Luigi Manzoni ved at kombinere Pinot Bianco og Riesling Renano. Navnet “Rapui” er inspireret af dens små og korte klaser. Vinen har finesse og elegance og et afbalanceret alkoholindhold og syreindhold, der resulterer i en vin af høj kvalitet.

Kategori:

Beskrivelse

Seghesio, Langhe Bianco Rapui, DOC, 2021 – pris 145 kr./fl., ved 6 fl. kun 120 kr./fl.

Dette er en hvidvin baseret på sorten Incrocio Manzoni, en klon udviklet af prof. Luigi Manzoni ved at kombinere Pinot Bianco og Riesling Renano. Navnet “Rapui” er inspireret af dens små og korte klaser. Vinen har finesse og elegance og et afbalanceret alkoholindhold og syreindhold, der resulterer i en vin af høj kvalitet. Vinen har en karakteristisk delikat aroma fra Pinot Bianco og den typiske meget fine aroma fra Riesling Renan. Vinen fermenteres i 10-15 dage og modnes i ståltanke indtil den tappes på flaske.

Vinen har i næsen antydninger af citrus, fersken, hvide blomster med mineralske noter i baggrunden. Den er velsmagende, understøttet af en dejlig friskhed og vedholdenhed. Vinen   passer specielt fint til fiskeretter, retter baseret på bløde oste, grøntsager og hvidt kød eller skaldyr – og gerne som aperitif eller et godnat glas.

Druer: 100% Incrocio Manzoni
Indhold: flaske 0,75 l, Alkohol: 14,5%
Website: www.fratelliseghesio.com

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Seghesio, Langhe Bianco Rapui, DOC, 2021”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *