Nocciola Piemonte IGP, 200 gr.

60,00kr.

Flotte og lækre italienske hasselnødder fra vores producent Saverio Rapalino, Noccioleria i Alta Langhe (Benevello), hvor der produceres måske verdens bedste hasselnødder. Nødderne kan spises som snack, fx. er de gode til vinsmagning og de giver en ekstra dimension i mange retter og salater.

 

Beskrivelse

Nocciola Piemonte IGP, 500 gr. – pris kr. 60 per pose

Flotte og lækre italienske hasselnødder fra vores producent Saverio Rapalino, Noccioleria i Alta Langhe (Benevello), hvor der produceres måske verdens bedste hasselnødder! På en vintur til Barolo regionen for nogle år siden, stoppede vi på anbefaling på gården, hvor der produceres hasselnødder på 30 ha i højlandet bag Alba dalen – også kaldet hasselnøddeland. Her der ingen vinmarkeder, men til gengæld nøddebuske så langt øjet rækker. Efter høstning gennemgår hasselnødderne en skånsom valsning og længere tørristning, der giver den fine smag og gode sprødhed.

Nødderene er meget lækre – og det er svært at lukke posen, når den først er åben. Nødderne kan spises som snack, fx. er de gode til vinsmagning og de giver en ekstra dimension i mange retter og salater.

Indhold: 200 gr., pose

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nocciola Piemonte IGP, 200 gr.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *