Peter Zemmer, Pinot Noir DOC, 2022

125,00kr.

En elegant Pinot Noir med fine tanniner, en god syrebalance og lang eftersmag. En forførende vin med dejlig fyldige frugtnoter af let syrlige kirsebær og modne skovbær, hvor man på behagelig vis fornemmer jordbund og de specielle klimatiske forhold i Alto Adige.

 

Kategori:

Beskrivelse

Peter Zemmer, Pinot Noir DOC, 2022 – pris kr. 150 / fl., ved 6 fl. kun kr.125

Fakta om vinen: En elegant Pinot Noir med fine tanniner, en god syrebalance og lang eftersmag. En forførende vin med dejlig fyldige frugtnoter af let syrlige kirsebær og modne skovbær, hvor man på behagelig vis fornemmer jordbund og de specielle klimatiske forhold i Alto Adige. Druerne til vinen kommer fra marker i 1000 m. højde. Fermentering sker over 7 dage med skinkontakt, hvorefter 70% af vinen lagres på store egetræsfade mens de 30% puttes på franske barriques op til 12 måneder. Sluttelig lagres vinen nogle måneder på flaske før frigivelse. En frugtig vin med stor elegance er skabt.

Et super glas vin til mange retter – både lette-medium kødretter, laks og kylling – og genial til stegt tunJ Passer også fint til et glas uden mad. Vinen kan lagres 6-8 år iflg. Peter Zemmer og bør nydes let afkølet.

Druer: 100% Pinot Noir
Indhold 0,75 l, Alkohol: 13%
Website: http://www.peterzemmer.com/

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peter Zemmer, Pinot Noir DOC, 2022”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *