Peter Zemmer, Chardonnay Buchholz, DOC, 2022

165,00kr.

Nu har vi igen en Chardonnay i programmet, denne gang en vin fra Peter Zemmers toplinje af vine. Spørger man Peter Zemmer, hvilken vin han er mest stort af at have lavet, så er det hans Chardonnay vine. Netop mikroklimaet i Salorno dalen giver druerne optimale betingelser med god ventilation og masser af sol. Druerne bevarer dermed deres friskhed og gode syrebalance.

Kategori:

Beskrivelse

Peter Zemmer, Chardonnay Buchholz, DOC, 2022 – pris 195 kr./fl., ved 6 fl. kun 165 kr./fl.

Nu har vi igen en Chardonnay i programmet, denne gang en vin fra Peter Zemmers toplinje af vine. Spørger man Peter Zemmer, hvilken vin han er mest stolt af at have lavet, så er det hans Chardonnay vine. Netop mikroklimaet i Salorno dalen giver druerne optimale betingelser med god ventilation og masser af sol. Druerne bevarer dermed deres friskhed og gode syrebalance. Druerne ligger nogle timer på skallerne inden de fermenteres på store egetræsfade. Den unge Chardonnay er ensbetydende med gode frugtnuancer med bl.a. banan og melon, en flot grøngul farve samt behagelig fylde, tørhed og eftersmag.

Vinen passer til rigtig mange måltider – ikke mindst mange forretter, fra vegetabilsk minestrone til spaghetti med muslinger; exceptionel med fiskeretter eller hvidt kød. Prøv den også med hvide asparges i sæson – et super match! Vinen serveres ved 10-12o C og kan fint gemmes i 3-4 år.

Druer: 100% Chardonnay
Indhold: flaske 0,75 l, Alkohol: 13.5%
Website: http://www.peterzemmer.com/

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peter Zemmer, Chardonnay Buchholz, DOC, 2022”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *