Carvinea, Sorma, IGT, 2018

220,00kr.

Med Carvineas Otto har vi fundet en meget flot og yndefuld rødvin, hvor den sjældne Ottavianello drue viser sit fulde potentiale. Det er en vin fra Carvineas toplinje af vine. Dette er en meget flot vin, der både er elegant og kraftig på samme tid med en fin syrefriskhed, bløde tanniner og en flot struktur.

Kategori:

Beskrivelse

Carvinea, Sorma, IGT 2018– pris 250 kr./fl., ved 6 fl. kun 220 kr./fl.

Med Carvineas Sorma har vi fundet en meget flot og yndefuld rødvin, hvor den sjældne Ottavianello drue viser sit fulde potentiale. Det er en vin fra Carvineas toplinje af vine. Dette er en meget flot vin, der både er elegant og kraftig på samme tid med en fin syrefriskhed, bløde tanniner og en flot struktur. Vinen viser dejlige noter af modne brombær og vilde jordbær, en snart af aromatiske urter og læder med en lang balanceret eftersmag – en virkelig flot og let drikbar vin. Maceration sker over 7-10 dage på drueskallerne. Fermentering finder sted i ståltanke, efterfulgt af modning på franske barriques inden den er salgsklar.

Vinen passer perfekt til ikke for kraftige kødretter men vil også kunne nydes som et glas under madlavning. Serveres ved 16-18 grader C og kan gemmes et antal år – men hvorfor det når den allerede nu er en stor nydelse og meget drikbar.

Druer: 100% Ottavianello
1-2 glas i Gambero Rosso
Indhold: Flaske 0,75 l, Alkohol: 12,5%
Website: www.carvinea.com

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carvinea, Sorma, IGT, 2018”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *