Carvinea, Primitivo Frugifero, IGT 2020

125,00kr.

Med Carvineas Primitivo har vi fundet den helt rigtige komplekse rødvin, hvor
Primitivo druerne viser sit fulde potentiale. Vi taler om en rigtig flot vin, der både er elegant og kraftig på samme tid. Uden for meget sødme leverer denne Primitivo det hele i én flaske. Vinen har dejlige noter af moden rød frugt, lidt krydderi, bløde tanniner og en lang balanceret eftersmag. Så bliver det ikke meget bedre.

 

Kategori:

Beskrivelse

Carvinea, Primitivo Frugifero, IGT 2020 – pris 150 kr./fl., ved 6 fl. kun 125 kr./fl.

Med Carvineas Primitivo har vi fundet den helt rigtige komplekse rødvin, hvor
Primitivo druerne viser sit fulde potentiale. Vi taler om en rigtig flot vin, der både er elegant og kraftig på samme tid. Uden for meget sødme leverer denne Primitivo det hele i én flaske.

Vinen har dejlige noter af moden rød frugt, lidt krydderi, bløde tanniner og en lang balanceret eftersmag. Så bliver det ikke meget bedre. Maceration sker over 20 dage på drueskallerne. Fermentering finder sted i ståltanke, hvorefter vinen ligger 9 md. på franske barriques og til sidst 6 md. på flaske.

Vinen passer perfekt til de fleste kraftige kødretter, gode bøffer på grillen og meget andet – eller som et glas under madlavning. Vinen serveres ved 16-18 grader C og kan gemmes nogle år på flaske, så tanninerne bliver endnu blødere.

Druer: 100% Primitivo
2 glas i Gambero Rosso
Indhold: Flaske 0,75 l, Alkohol: 14,5%
Website: www.carvinea.com

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carvinea, Primitivo Frugifero, IGT 2020”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *