Det er altid dejligt at give en gave. Det kan f.eks. være til en man holder af, som fødselsdagsgave eller for at påskønne en særlig indsats til en ven, kollega eller et team. Glæden er særlig stor, hvis gaven er nøje udvalgt til modtageren. 7Vini kan hjælpe dig mig at finde frem til lige netop den vingave, der kunne være noget særlig.

Her følger inspiration til dit vinvalg (se også vores butik).

Vi kan tilpasse vinene til modtagerens præferencer, fx fra samme vingårde eller vine fra for eksempel 3 forskellige vingårde – alle kombinationer er principielt mulige, men her kommer Niels Kristians forslag fra garagen. Click på de enkelte billeder og bliv flyttet over i butikken med flere detaljer og mulighed for at bestille:

 

 

 

 

 

 

Vi har flotte sorte gavekartoner til 1, 2, 3, 4 eller 6 flasker eller i sorte papirsposer til nødder og vin.
Skriv til os, hvis du har brug for at drøfte dit behov for at skræddersy din vingave eller for at lave en aftale om at komme forbi lageret for en snak.

De bedste vinhilsner.
Kjeld, Claus, Ole, Steen og Niels Kristian

Hvordan gør du hvis du gerne vil købe vin hos os:

  • Hvis du selv kan afhente fra lageret i Birkerød: Send din bestilling via mail til info@7vini.com eller bestil via vores webshop på www.7vini.com – herefter fremsendes faktura og vi aftaler tidspunkt for afhentning.
  • Hvis du bor i Nordsjælland eller Storkøbenhavn – leverer vi gratis ved køb på minimum 2 kasser vin – ved køb under 2 kasser opkræver vi et mindre leveringsgebyr på 95 kr.
  • For øvrige – kontakt os – så finder vi en løsning.