Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vino e Antipasti event i Hellerup onsdag den 8. november med Winemaker fra Pardi

08/11/2023 @ 18:00 - 20:00

Kr. 195

7Vini er fortsat i jubilæums humør – vi fejrer vores 10-års jubilæum året ud. Denne gang tænker vi: Vino e Antipasti (tapas), det går man nok ikke helt galt i byen med. Eventen er en enestående mulighed for både at smage vine fra vores sortiment og høre lidt om livet hos vinproducent Pardi i Umbrien repræsenteret ved Paola. Denne aften præsenterer vi et udvalg af Pardi’s vine og nogle af 7Vini’s topvine sammen med en dejlig antipasti menu for kun kr. 195.

Brødrene Pardi er en mindre producent i Umbrien med en lang Sagrantino historie, der oprindeligt går tilbage til 1919. Senere overtog tekstilproduktion familiens fokus og druerne blev hovedsageligt solgt videre. Først i 2002 åbnede man egen vinproduktion igen i de nuværende bygninger – og tradition videreføres nu i fjerde generation med stor anerkendelse. Pardi’s vine er meget eftertragtede, og vi har for flere at vinenes vedkommende svært ved at få dem i de mængder, som vi gerne vil have. Sortimentet består både af hvide og røde vine med druerne Trebbiano, Spoletino, Grechetto, Sangiovese og Sagrantino i fokus.

Eventen bliver afholdt onsdag den 8. november kl. 18 – 20 på adressen Højsgårds Alle 58 i Hellerup. Her serverer vi et udvalg af tapas snacks med matchende vine til – der vil være hvide og røde vine i glassene. Vi gennemfører aftenen som et stående arrangement. Det vil ligeledes være muligt at bestille og i et vist omfang købe vine på aftenen.

Tilmelding sker ved betaling af deltagergebyret kr. 195 per person via MobilePay til 17365 (7Vini ApS) – angiv navn(e) i kommentarfeltet. Hvis du ikke har MobilePay skriv da til info@7vini.com, så finder vi en løsning. På grund af pladsen er arrangementet begrænset til 30 personer efter ”først til mølle” princippet.

Vi glæder os til at se mange af jer på aftenen.

Detaljer

Dato:
08/11/2023
Tidspunkt:
18:00 - 20:00
Pris:
Kr. 195
Begivenhed Kategori:

Sted

7Vini, Højgårds Alle 58, 2900 Hellerup
Danmark + Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

7Vini
E-mail
info@7vini.com
Se Arrangør hjemmeside