Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lagervinsmagning – med nye forsyninger i garagen

26/10/2023 @ 17:00 - 19:00

Gratis

Vi bevæger os videre mod vejrmæssigt mørkere tider og ofte lidt tungere madretter, men også imod julemåneden. Derfor er det ganske passende, at vi netop har fået rullet en ny palle vin fra Corte Alta ind på lageret. Corte Altas vine er som skabt til efterårets og julens køkken.

Vi skriver selv dette om vingården på vores hjemmeside: Corte Alta produceres af S. Accordini med samme høje kvalitet og udtryk som deres vine under Accordini-navnet. Dette er en topproducent i Valpolicella, hvor Tiziano, søn af grundlæggeren – og hans søn, Giacomo for alvor har sat vingården på kortet og høstet stor anerkendelse for deres vine. Familiens ejendom lå oprindeligt med 4 ha. beliggende i hjertet af Valpolicella, men er nu flyttet til en moderne cantina i bjergene omkring Fumane, og de råder nu over samlet 13 ha. Accordini er således blandt en lille skare af Valpolicella producenter, der ikke kun fokuserer på Amarone, men også på bl.a. Ripasso vin af høj kvalitet.

Vi vil på dagen byde på smagning af vores sortiment af Corte Alta vine: Lotis Rosato (Rose), Terrazza, Tornidora Ripasso, Feritas, Amarone og dessertvinen Reciotto. Derudover har vi fået en ny palle vin hjem fra en af Italiens mest ansete hvidvinsproducenter, Andrea Felici fra Marche. Her disker vi op med hans to Verdicchio baserede vine, den ene i en ny årgang og fortsat yderst velmagende vin.

Så, kik meget gerne forbi garagen alene eller med familie og venner og smag på goderne – vi har også en lille bid til:

                               Torsdag den 26. oktober kl. 17.00 – 19.00
                                            Rørmosevej 24, Birkerød

Vi rådgiver i valg af vine – om det så gælder hverdagsvinen, vinen til den særlige middag med vennerne eller vinen til den forestående fest – vi står klar.

Detaljer

Dato:
26/10/2023
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

7Vini garagen
Rørmosevej 24
Birkerød, 3460
+ Google Maps

Arrangør

7Vini
E-mail
info@7vini.com
Se Arrangør hjemmeside