Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Garagesalg – en tur til Etnas skråninger

14/11/2023 @ 17:00 - 19:00

Gratis

7Vini har nu i nogle år haft rigtig flotte vine dyrket på Etnas skråninger fra vingården Calcagno ”på hylden”. Vi tænker, at det er vine, som passer godt til efteråret – og vel også vil kunne snige sig ind på jule- og nytårsbordet.

Vi skriver selv dette om Etna som vinområde og vingården på vores hjemmeside: Etna-området byder på nogle meget interessante rødvine – og faktisk også hvidvine – på druerne Nerello Mascalese og Nerello Cappuccio. Vinområdet og kvaliteten er nærmest eksploderet siden vores seneste besøg for godt 10 år siden. Druerne modnes på de højtliggende marker på nordsiden af vulkanen Etna i 650m -1000m højde over havet. Den lavaholdige jord og det køligere klima skaber perfekte betingelser for disse druesorter – og så er vinstokkene ofte op mod 100 år gamle. Resultatet er elegante, langt levende vine med udpræget mineralitet, fylde og behagelige tanniner. Meget á la en lettere Bourgogne stil/modnet Beaujolais på den gode måde! Vi har valgt den lille familieproducent Calcagno, der kun producerer godt 30.000 flasker årligt som vores leverandør.

Vi vil på dagen byde på smagning af sortimentet af Calcagno vine: Etna Bianco Rifunneri (hvidvin produceret på røde druer!), Etna Rosso, Etna Rosso Arcuria, Etna Rosso Feudo di Mezzo og Etna Rosso Calderara.

Så, kik meget gerne forbi garagen alene eller med familie og venner og smag på goderne – vi har også en lille bid til:

                             Tirsdag den 14. november kl. 17.00 – 19.00
                                            Rørmosevej 24, Birkerød

Vi rådgiver i valg af vine – om det så gælder hverdagsvinen, vinen til den særlige middag med vennerne eller vinen til den forestående fest – vi står klar.

Detaljer

Dato:
14/11/2023
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

7Vini garagen
Rørmosevej 24
Birkerød, 3460
+ Google Maps

Arrangør

7Vini
E-mail
info@7vini.com
Se Arrangør hjemmeside