I disse Corona tider har 7Vini valgt en lidt anden model end vores traditionelle garagesalg, hvor der ofte er en del mennesker tilstede og smagning af vin. Med et fortsat højt Covid-19 smittetryk i samfundet har 7Vini valgt en lidt anden model end vores traditionelle garagesalg, hvor der ofte er en del mennesker tilstede samtidigt – med hyggesnak og smagning af vin. Vi vil derfor i de kommende uger op til jul holde nogle afhentnings-garagetræf ved lageret i Birkerød. Der vil fortsat være mulighed for at få god vinvejledning og forslag til højtidens vine. Vi vil typisk invitere i tidsintervaller med tilmelding, så vi kan holde os inden for forsamlingsforbuddet – og holde den nødvendige afstand i vores nye fortelt. 

Vi vil separat invitere til de enkelt garage events med info om, hvordan vi praktisk vil håndtere dette. Vi håber meget, at vi i nær fremtid kan vende tilbage til vores “normale garagesalg – med mulighed for at smage vin igen. I mellemtiden glæder vi os til at se jer – og vise jer – de mange bud på årets julevine eller fx vores topvine til nytår. 

Hvordan gør du hvis du gerne vil købe vin hos os:

  • Hvis du selv kan afhente fra lageret i Birkerød: Send din bestilling via mail til info@7vini.com eller bestil via vores webshop på www.7vini.com – herefter fremsendes faktura og vi aftaler tidspunkt for afhentning.
  • Hvis du bor i Nordsjælland eller København – leverer vi gratis ved køb på minimum 2 kasser vin – ved køb under 2 kasser opkræver vi et mindre leveringsgebyr på 95 kr.
  • For øvrige – kontakt os – så finder vi en løsning.