Seghesio, Barbera d’Alba la Chiesa Superiore, DOC, 2020

165,00kr.

Seghesios Barbera fra Monteforte d’Alba er en frisk og ligefrem Barbera uden kraftige tanniner. Seghesio har kun 3 ha marker med Barbera, men her formår de at fremstille en rigtig lækker Barbera, der har god fylde, en flot og intens rød farve samt en fin og balanceret eftersmag med noter af vilde bær og marmelade. Vinen kan fint drikkes ung, men vi ved fra familien, at den også fint kan gemmes en del år

Kategori:

Beskrivelse

Seghesio, Barbera d’Alba la Chiesa Superiore, DOC, 2020 – pris 195 kr./fl., ved 6 fl. kun 165 kr./fl.

Seghesios Barbera fra Monteforte d’Alba er en frisk og ligefrem Barbera uden kraftige tanniner. Seghesio har kun 3 ha marker med Barbera, men her formår de at fremstille en rigtig lækker Barbera, der har god fylde, en flot og intens rød farve samt en fin og balanceret eftersmag med noter af vilde bær og marmelade. Vinen kan fint drikkes ung, men vi ved fra familien, at den også fint kan gemmes en del år (gammel Barbera kan være et stor oplevelse:). Vinen fermenteres på ståltanke og modnes efterfølgende i 12 mdr.i franske egetræfade og yderligere et par md. på flaske.

Barbera’en passer til de fleste retter men især kødretter, vildt og oste. Vinen kan drikkes nu men vil udvikle sig over en årrække.

Druer: 100% Barbera
2 glas i Gambero Rosso
Indhold: flaske 0,75 l, Alkohol: 14,5%
Website: www.fratelliseghesio.com

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Seghesio, Barbera d’Alba la Chiesa Superiore, DOC, 2020”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *