Så er 7Vini godt i gang med garagesalget igen efter Corona lock-down – og selvfølgelig med et behørigt set-up udendørs og to smagestationer, så vi kan holde den anbefalede afstand. 

Vi har afholdt de to første garagesalg med meget fin deltagelse, vi fornemmer, at mange af vore kunder glæder sig rigtig meget til igen at kikke forbi til smagninger og en snak om vore vine og vin generelt – og måske er deres vinbeholdning svundet godt ind de seneste måneder. 

7Vini fortsætter de kommende måneder med to månedlige garagesalg fra lageret i Birkerød, ligesom vi snart inviterer til et arrangement med vinsmagning og spisning – igen under hensyntagen til de anbefalede retningslinjer. Desuden er vi ved at planlægger programmet for sidste halvdel af 2020 – det vil byde på flere spændende arrangementer. 

Vi kan løfte sløret lidt med en tidlige udmelding om, at vi snart får en ny vingård hjem fra det sydligste Italien – en gård fundet på  turen sidste år til Apulien, Campania og Basilicata. Og mon ikke der sniger sig en Primitivo vin med ind i den sending – en vintype vi ofte er blevet spurgt ind til – men mere om det i den nære fremtid. 

Hold øje med vores hjemmesiden, meld dig til vort nyhedsbrev (hvis du ikke allerede er tilmeldt) og følg med i kommende aktiviteter.

De bedste vinhilsner – og ønske om en god pinse.

Claus, Kjeld, Niels Kristian, Ole og Steen.