Har du tænkt på, hvor hyggeligt det egentlig er at slå et smut forbi 7Vini’s garagesalg i de lune sommermåneder, men knap så attraktivt i vintermånederne, hvor regn, blæst og kulde kan udfordre lidt?  

Ja? Det har vi også tænkt en del over, og vi har derfor valgt at opgradere oplevelsen med en skræddersyet forteltløsning til garagen, som i vintermånederne kan varmes op. Udover at holde regn og slud ude af smageglassene, vil forteltet også skabe mere plads og rum, der forhåbentlig bidrager til, at alle trygt kan møde op, ikke mindst i disse tider, hvor vi skal være påpasselige med afstand og hygiejne.

Vi er godt i gang med at finde den helt rigtige løsning, og vi håber, at vi kan være på plads inden det bliver fugtigt og koldt.

Åbent hele året
Med udsigt til de nye komfortable faciliteter er det jo oplagt at åbne garagedørene lidt mere. Derfor holder vi nu åbent hele to gange om måneden, året rundt! Vi holder fast i garagesalget den sidste torsdag i måneden – præcis som du kender det – men udvider desuden med en hverdag midt i måneden, hvor vi vil forsøge at variere ugedagen, så alle har en god mulighed for at besøge os. De foreløbige datoer frem til jul kan du finde på hjemmesiden: https://www.7vini.com/category/events/

Husk at næste garagesalg allerede er onsdag d. 16.9 kl. 17-19, på adressen Rørmosevej 24, Birkerød. Da det ser ud som om, at sommervejret fortsætter godt ind i september, og mange stadig har gang i grillen, ser vi lidt nærmere på ”vine til grillmad”. Så kom og smag på disse og et par andre overraskelser, som vi har fundet frem til dig.  Ole og Niels Kristian står klar!

De bedste vinhilsner.
Kjeld, Claus, Ole, Steen og Niels Kristian