December måned står for døren, og derfor er juleforberedelserne allerede godt i gang mange steder. Det er de også her hos 7Vini, hvor vi selvfølgelig har fokus på at finde og smage de helt rigtige vine til julen og de hyggelige sammenkomster, der forhåbentlig bliver plads og mulighed for i december.

Da vi meget gerne vil dele vores anbefalinger med jer, har vi valgt at holde garagen i Birkerød (Rørmosevej 24), og vores nye fleksible telt-tilbygning, åben på følgende tidspunkter før jul:

  • Torsdag d. 26-11-2020 kl. 16-17 / 17-18 / 18-19
  • Torsdag d. 10-12-2020 kl. 16-17 / 17-18 / 18-19
  • Tirsdag d. 22-12-2020 kl. 16-17 / 17-18 / 18-19

Vi lægger stor vægt på at det skal være sikkert og trygt for alle fremmødte, og har derfor inddelt garagesalget i time-intervaller – eksempelvis mellem 16-17 eller 18-19.

Vi vil derfor bede jer om at tilmelde jer, ved at sende os en mail på info@7vini.com, med dato og tidspunkt for hvornår I ønsker at komme, så vi ikke bliver for mange mennesker i teltet af gangen. Når du har fået en bekræftelse fra os, har du en ”adgangsbillet”. Passer ingen af tidspunkterne, så skriv til os – så finder vi selvfølgelig en løsning.

Du har mulighed for at smage på flere af vores udvalgte julevine, der serveres i engangslas. Vi har sprit på bordene, og opfordrer naturligvis til, at vi alle holder afstand og bruger mundbind, når vi ikke smager på herlighederne.

7Vini anbefaler 3 smagekasser
Som mange sikkert har erfaret, kan det være svært at finde matchende vine til de klassiske december og julemenuer. 7Vini har mange gode vine, og vi står altid klar med råd og vejledning. For at gøre det nemmere for dig, kommer der nedenfor 3 anbefalinger på smagekasser.

Julesmagekassen 2020 – 795 kr.
Skøn vinmenu med 1 hvid, 4 forskellige røde og afrundet med en dessertvin – Perfekte vine til julemenuen eller som vingave til vinelskeren som sætter pris på vine med karakter og gerne vil prøve noget forskelligt (selvfølgelig pakket i gavekarton).

Corte Alta smagekassen – 825 kr.
Corte Alta’s kraftige Valpolicella-rødvine med frugtagtig og afrundet smag er altid et hit – vine som de fleste kommer til at elske, hvis de ikke allerede gør det.

Carvinea smagekassen  – 690 kr.
Vores seneste gård, som virkelig leverer vine på et højt niveau fra Apulien.

Du må gerne videresende denne invitation i dit netværk. Vi glæder os til at se jer.

De bedste vinhilsner.
Kjeld, Claus, Ole, Steen og Niels Kristian

 

Hvordan gør du hvis du gerne vil købe vin hos os:

  • Hvis du selv kan afhente fra lageret i Birkerød: Send din bestilling via mail til info@7vini.com eller bestil via vores webshop på www.7vini.com – herefter fremsendes faktura og vi aftaler tidspunkt for afhentning.
  • Hvis du bor i Nordsjælland eller Storkøbenhavn – leverer vi gratis ved køb på minimum 2 kasser vin – ved køb under 2 kasser opkræver vi et mindre leveringsgebyr på 95 kr.
  • For øvrige – kontakt os – så finder vi en løsning.