Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Garagesalg – En succes må gerne gentages

25/08/2022 @ 17:00 - 19:00

Gratis

Da vi fik rigtig god respons på temaet fra vores seneste garagesalg, har vi besluttet at gentage invitationen, så du, som måske var forhindret sidst, får en chance til. Og til dig som var der sidst – fortvivl ikke – vi har også denne gang en overraskelse eller to i ærmet.

Det er skønt, når man har fundet nogle ”vinfavoritter”. Både som man selv nyder at drikke eller som altid er sikre at servere for venner eller familie. Men uanset hvor lækre ”husvine” man har fundet, kører man måske lidt træt i over tid at drikke de samme vine. Det kan fx skyldes at den samme vin jo sjældent er helt ens fra årgang til årgang – så måske levede den seneste årgang ikke helt op til den tidligere årgang.

Men det kunne også skyldes at vores vinpræferencer flytter sig over tid, ligesom der hele tiden kommer nye vintyper og druesorter, der kan gøre det svært at vælge. Endelig kunne det være, at dit sanseapparat trænger til nye oplevelser – i kombinationen af mad og vin!

Uanset forklaring vil vi som altid gerne give dig ny inspiration til dit vinvalg, så kig forbi næste garagesalg, hvor vi sætter ekstra fokus på lidt mere sjældne italienske dråber – alle til meget fornuftige priser:

NY DATO:
Torsdag d. 25 august kl. 17.00 – 19.00
På Rørmosevej 24, 3460 Birkerød

7 vine til din inspiration

Vi er i sommerstemning, så der bliver nok en vinoverraskelse eller to.

Vi udstiller og rådgiver i valg af vine, og du kan glæde dig til udvalgte smagsprøver, dertil lidt brød og andet tilbehør. Vi glæder os til at se dig – tag gerne din gode ven, nabo eller familie med.

Detaljer

Dato:
25/08/2022
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

7Vini garagen
Rørmosevej 24
Birkerød, 3460
+ Google Maps

Arrangør

7Vini
E-mail
info@7vini.com
Se Arrangør hjemmeside