Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom til “social dining” med et udvalg af de bedste vine fra 7Vini onsdag den 24. november i Hillerød

24/11/2021 @ 18:00 - 21:30

Kr. 795

7Vini har under corona perioden lokaliseret en ny og spændende restaurant centralt placeret i Hillerød, som vi har besluttet at samarbejde med til vores første vin- og gourmet arrangement efter genåbningen.

Bag Restaurant Teddy by Bjørn (www.restaurantteddy.dk) står Martin Bjørn, som er Hillerød dreng og uddannet kok på Søllerød Kro. Martin har siden arbejdet på Fredensborg Store Kro og et par 2-stjernede Michelin restauranter i København og London. Sidste år besluttede Martin at starte sin egen restaurant og tilbyder udover à la carte retter en udsøgt “social dining” menu – det er “social dining” menuen, som vi har prøvesmagt, og som er tilpasset specielt til vores arrangement.

På vinsiden tænker vi at byde på en overdådig aften, hvor vi griber fat i et rigtig spændende udvalg af vores bedste vine – så vi kan stå mål med Martins ligeså spændende og velsmagende retter. Vi kan i flæng nævne en ny spændende hvidvin fra Friuli regionen i det nordøstlige Italien for ikke at glemme vores dejlige Barolo, Brunello og Sagrantino vine. I alt smages 8 vine ved denne lejlighed! Så vi garanterer en aften, hvor I vil se stjernerne funkle på himlen !

Prisen for arrangementet er kun kr. 795,- pr. person, der betales på aftenen på restauranten. Prisen dækker lækker og varieret “social dining” menu og alle vine.

Arrangementet begynder kl 18.00. Teddy by Bjørn ligger på Frederiksgade 6, 3400 Hillerød.

TILMELDING

Hvis du/I er blevet fristet at dette tilbud, så skynd dig at melde dig til og senest den 18. november hos Teddy by Bjørn på e-mail info@restaurantteddy.dk.

Tilmelding er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Teddy. Restauranten vil kunne huse 40 personer til arrangementet. Ved tilmelding af en gruppe så sørg for at tilmelde jer samlet, så vil I blive seated samlet.

Vi glæder os rigtig meget til igen at kunne samles til vores mad og vinevent – og til at se mange af jer på dagen.

Detaljer

Dato:
24/11/2021
Tidspunkt:
18:00 - 21:30
Pris:
Kr. 795
Begivenhed Kategori:

Sted

Teddy by Bjørn, Frederiksgade 6, 3400 Hillerød
Se Sted hjemmeside

Arrangør

7Vini
E-mail
info@7vini.com
Se Arrangør hjemmeside