Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Garagesalg den 29. februar – vi fejrer Ostens Dag

29 februar @ 17:00 - 19:30

Gratis

”Vi elsker ost, og vi får ting til at ske!” Sådan beskriver personerne bag Ostens Dag sig selv på hjemmesiden ”ostensdag.dk”. 7Vini kender specielt Camilla Bojsen-Møller, som er ostekommunikatør, journalist og blokker på ”ostesnak.dk” – og det gør flere at jer ligeledes gennem nogle ost og vin arrangementer, som 7Vini har gennemført sammen med Camilla. Ostens dag bliver afholdt den første fredag i marts – i år den 1. marts – og er støttet af en række virksomheder med relation til ost.

Her i 7Vini tænker vi, at det er en super god anledning til at arbejde videre med temaet ost og vin ved at dedikere vores kommende garagesalg til Ostens Dag. Mange tænker automatisk rødvin, når det kommer til at vælge vin til ostene. I anledning af Ostens Dag byder vi på smagsprøver på gode kombinationer af vine og oste – og vi bevæger os både ind i hvidvinens og dessertvinens verden. Og – vi har endda på dagen besøg af Camilla, som kan svare på alle de spørgsmål du måtte have i forhold til ost.

7Vini lancerer i dagens anledning to vinsmagekasser på henholdsvis 3 og 6 flasker vin, som vi mener passer specielt godt til forskellige typer af oste – og der medfølger en god beskrivelse af vores forslag. Og ikke mindst, vi vil under garagesalget tilbyde smagning af disse vine sammen med de ostetyper, som vi anbefaler til.

 

Den gode vinbasis til ostebordet
(her følger et billedet af smagekassen snarest)

 

Den eksklusive smagekasse til ostebordet
(her følger billedet af smagekassen snarest)

 

Ostens Dag garagesalget finder sted torsdag den 29. februar kl. 17 – 19.30 på Rørmosevej 24 i Birkerød.

Vi tænker, at vi kan opsummere dette initiativ til: Er du til ost og vin så bliver du nødt til at lægge vejen forbi vores garagesalg den 29. februar – vi glæder os til at se dig gerne med familie og/eller venner.

 

 

Detaljer

Dato:
29 februar
Tidspunkt:
17:00 - 19:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

7Vini garagen
Rørmosevej 24
Birkerød, 3460
+ Google Maps

Arrangør

7Vini
E-mail
info@7vini.com
Se Arrangør hjemmeside