Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom til vinlager smagning 22. juni og smag vine fra Molise og Piemonte

22/06/2023 @ 17:00 - 19:00

Gratis

Sommeren fortsætter og sommerferien nærmer sig – fortsat sol og varme så vidt DMI kan se, måske med en enkelt byge eller to på vejroversigten. Vi tænker derfor, at vi fortsat finder de lidt lettere og sommervenlige vine frem til vores kommende vinlager smagning. Det er selvfølgelig også din mulighed for at fylde op med vine til den forestående sommerferie 😊

Vi har til smagningen netop fået helt friske vine hjem fra Molise vingården Angelo d’Uva – Rosé, Spumante Rosé og klassikeren Console Vibio. Derudover stiller vi vores sortimentet af vine fra Seghesio inklusive deres to Barolo vine, deres to Barbera vine og hvidvinen Rapui frem på bordet. Hvis de nye bestilling fra Peter Zemmer når frem, napper vi også et par flasker af de nye årgange på pallen. Så, der vil være vine for de fleste til smagningen.

Vores næste vinlager smagning finder sted:
     Torsdag d. 22. juni kl. 17-19
på Rørmosevej 24, 3460 Birkerød

Udover vores normale vine i kasser af 6 flasker har vi fortsat et udvalg af smagekasser (og vi kan også tilbyde at lave din helt personlige kasse på dagen) og lykkekasser rullet frem. Så, nu er det op til dig, om du er med på lidt garagehygge, god vin og en lille bid fast føde på torsdag – og du er som sædvanlig velkommen til at tage familie og venner med.

Detaljer

Dato:
22/06/2023
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

7Vini garagen
Rørmosevej 24
Birkerød, 3460
+ Google Maps

Arrangør

7Vini
E-mail
info@7vini.com
Se Arrangør hjemmeside