Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Salg af bobler og nytårsvin – garagesalg

28/12/2020 @ 16:00 - 19:00

Gratis

I disse Corona tider har 7Vini valgt en lidt anden model end vores traditionelle garagesalg, hvor der ofte er en del mennesker tilstede og med smagning af et udvalg af vine. TIl nytårsgaragesalget vil det fortsat være mulighed for at få god vinvejledning og forslag til nytårets vine, men vi tilbyder ikke smagning af vin. Vi vil invitere i tidsintervaller med tilmelding, så vi kan holde os inden for forsamlingsforbuddet – og holde den nødvendige afstand i vores nye fortelt. Vi vil separat invitere til de enkelt garage events med info om, hvordan vi praktisk vil håndtere dette. Vi håber meget, at vi i nær fremtid kan vende tilbage til vores “normale garagesalg – med mulighed for at smage vin igen. I mellemtiden glæder vi os til at se jer – og vise jer – vore bud på årets nytårsvine.

Hvis du ønsker at komme forbi til nytårsgaragesalg så send en mail til info@7vini.com med dit navn, antal personer og det tidsrum, du gerne vil kikke forbi mellem kl. 16 og 19.

Hvordan gør du hvis du gerne vil købe vin hos os:

  • Hvis du selv kan afhente fra lageret i Birkerød: Send din bestilling via mail til info@7vini.com eller bestil via vores webshop på www.7vini.com – herefter fremsendes faktura og vi aftaler tidspunkt for afhentning.
  • Hvis du bor i Nordsjælland eller København – leverer vi gratis ved køb på minimum 2 kasser vin – ved køb under 2 kasser opkræver vi et mindre leveringsgebyr på 95 kr.
  • For øvrige – kontakt os – så finder vi en løsning.

Detaljer

Dato:
28/12/2020
Tidspunkt:
16:00 - 19:00
Pris:
Gratis

Sted

Rørmosevej 24
3460 Birkerød, Danmark
Se Sted hjemmeside

Arrangør

7Vini
E-mail
info@7vini.com
Se Arrangør hjemmeside