Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Click & Collect

28/01/2021 @ 17:00 - 19:00

Gratis

Med et fortsat højt Covid-19 smittetryk i samfundet har 7Vini valgt en lidt anden model end vores traditionelle garagesalg, hvor der ofte er en del mennesker tilstede samtidig – med hyggesnak og smagning af vin. Vi vil derfor i starten af 2021 fortsætte med Click & Collect fra lageret i Birkerød, indtil vi igen kan åbne garageporten og også smage på dråberne. Vi stiller fortsat gerne op med vinvejledning og forslag til vine til dagligdag og fest, send os en mail på info@7vini.com med, hvad du gerne vil vejledes omkring – vi skriver eller ringer tilbage. Vi håber meget, at vi i nær fremtid kan vende tilbage til vores “normale” garagesalg – med mulighed for at smage vin igen.

Hvordan gør du hvis du gerne vil købe vin hos os:

  • Hvis du selv kan afhente fra lageret i Birkerød: Send din bestilling via mail til info@7vini.com eller bestil via vores webshop på www.7vini.com – herefter fremsendes faktura og vi aftaler tidspunkt for afhentning.
  • Hvis du bor i Nordsjælland eller København – leverer vi gratis ved køb på minimum 2 kasser vin – ved køb under 2 kasser opkræver vi et mindre leveringsgebyr på 95 kr.
  • For øvrige – kontakt os – så finder vi en løsning.

Detaljer

Dato:
28/01/2021
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:

Sted

Rørmosevej 24
3460 Birkerød, Danmark
Se Sted hjemmeside

Arrangør

7Vini
E-mail
info@7vini.com
Se Arrangør hjemmeside