Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Virtuel smagning af oste og vine

27/05/2021 @ 19:00 - 20:30

Som mange af jer vil vide, elsker vi at lave smageevents med vin og mad. Derfor er det en stor glæde for os endelig at kunne invitere dig til et virtuelt vinarrangement, hvor vi leger med matchning til ost. Vi glæder os og håber du har lyst at deltage sammen med din nærmeste familie og/eller venner.

 

Det kan være svært at sætte vin og ost sammen, men når det lykkes, er det bare lykken. Derfor har vi i samarbejde med Ostesnak sammensat en lille virtuel oste- og vinsmagning, hvor vi guider dig til at forstå, hvilke typer vine der passer til hvilke ostetyper. Gennem smagning af fire vine og seks forskellige oste vil vi online give en beskrivelse af de forskellige oste og vine som passer til ostene, og hvorfor de passer sammen. Der er sammensat pakker til 2 og 4 personer, og du kan få leveret vine og oste til døren – eller spare fragten og hente i Birkerød. Du er naturligvis velkommen til at bestille flere pakker hvis I bliver 6, 8 eller flere personer samlet. Du kan vælge enten at afhente pakken i Birkerød eller få den leveret.

Klik blot på linket nedenfor for at bestille dine vine og oste. Er I et selskab på 4 personer og kan I hente det hele i Birkerød, koster det kun kr. 295 pr. person.

               
Inden eventet starter får alle der har bestilt en eller flere pakke(r) vin og ost tilsendt et link til et online event. Når eventet starter torsdag d. 27. maj kl. 19.00 logger du på via linket. Vi vil guide dig igennem smagningen, give dig råd og vejledning til hvordan du sammensætter oste og vine, og svare på spørgsmål undervejs. Vi regner med hele eventet tager omkring 1½ time, afhængig af jeres spørgelyst undervejs.

Detaljer

Dato:
27/05/2021
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Virtuelt