Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Garagesalg

11/05/2021 @ 17:00 - 19:00

Gratis

I april nød vi igen at se mange af jer på lageradressen i Birkerød i forbindelse med vores garagesalg. Vi fik smagt og der blev snakket – i det hele taget en dejlig stemning. Andre af jer afhentede eller fik leveret vin individuelt efter aftale – det er også hyggeligt. Vi fortsætter på samme gode måde i maj.

En ny palle er netop landet fra vores Brunello-gård, Capanna, i Toscana.
Vi har taget partier hjem af de seneste superårgange 2015 og 2016 af Brunello di Montalcino. Vi glæder os rigtig meget til at smage dem første gang sammen med dig. Desuden har vi også hjemtaget en ny årgang af Rosso di Montalcino (2019) samt Rosso del Cerro (2019), som vi også omtaler som vores ”mini-brunello”. Prøv også Capanna-kassen, hvor du selv vælger hvilken Brunello-årgang (13, 14, 15 eller 16), du ønsker i kassen.

Dejlige sommer hvidvine og rosévine.
Mange af jer efterspørger lettere hvidvine og Roséer til terrassen. Her kommer vores gode bud (klik på billedet for at komme til vores shop):

         

         

Vi står klar med udvalgte smagsprøver.

Vi glæder os til at se dig – tag gerne din gode ven eller nabo med.

For at skabe de bedste og sikreste rammer for alle, styrer vi fremmødet i time-intervaller (f.eks. 17-18 eller 18-19) og vi beder dig derfor tilmelde dig et tidsinterval ved at sende en mail retur til info@7vini.com med dato og tidsinterval. Når du har fået en bekræftelse fra os, har du en adgangsbillet. Passer ingen af tidspunkterne for dig skriver du bare til os – så finder vi en løsning.

Vi har sprit på bordene og mundbind er påbudt under fremmødet. Vi udstiller og rådgiver i valg af vine og du kan glæde dig til udvalgte smagsprøver.

De bedste vinhilsner.
Kjeld, Claus, Ole, Steen og Niels Kristian

 

Du har også fortsat mulighed for at bestille som Click & Collect, send din bestilling via vores hjemmeside og afhent på det aftalte tidspunkt.

Detaljer

Dato:
11/05/2021
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: