Nu har vi endelig mulighed for at mødes igen! For kort tid siden fik du en invitation til vores kommende arrangement på Restaurant Mantzius, med mulighed for forhåndstilmelding. Vi håbede, at maksimum grænsen for forsamlinger blev hævet, og da dette nu er en kendsgerning, har vi plads til flere glade gæster! Mange har allerede tilmeldt sig, men du kan stadig nå det:

                                          Vin og sommerretter på Restaurant Mantzius
                                             Johan Mantzius Vej 7A, 3460 Birkerød
                                                      (300 m fra S-togsstationen)
                                         Torsdag d. 18. juni kl. 18.00 til cirka 21.30

7Vini inviterer dig til en hyggelig aften med en skøn fem-retters sommermenu med matchende vine nøje udvalgt fra vores sortiment. Stemningen er dejlig uformel, og vi har gjort plads til små overraskelser og konkurrencer mellem retterne.


Denne aften skal vi smage:

På madsiden: Spiddet middelhavsreje med gremolata, frilandskotelet med Fennikel, Parmesan og tomatsalat, grillet oksesteg med ovnstegte kartofler, 3 forskellige oste med hjemmelavet knækbrød og til afslutning en lækker Panna Cotta med ribs og kaffe/the.

På vinsiden: Den nye Pecorino hvidvin, en lækker Riesling, en Pinot Noir, Rosso fra Toscana, en syditaliener samt topvinen Barolo La Villa fra 2012. Vi slutter af med en overraskelse.

Glæd jer til dette overflødighedshorn af god mad og vine:) 

Alt dette får du for kun kr. 595.

Hvis du ønsker at deltage eller ønsker at få flere med på en allerede eksisterende tilmelding, sender du en mail til info@7vini.com med navn og deltagerantal. Herefter fremsender vi faktura til betaling.

Vi glæder os til at høre fra dig – del gerne denne invitation med venner og naboer – alle er velkomne!

                                                                   De bedste vinhilsner.
                                                 Kjeld, Claus, Ole, Steen og Niels Kristian