7vini har fornøjelsen at invitere til et nyt vin- og  gourmetarrangement.  7Vini vil ved dette arrangement bl.a. præsentere vores helt nye vingård, Le Bertille, fra Montepulciano i Toscana. Det er Vino Nobile på et højt niveau med Riservaen i spidsen og til yderst rimelige priser. I skal selvfølgelig ikke gå glip af vores stolthed, hvidvinen Verdicchio fra Felici-gården i Marche. Andrea Felici blev fornylig kåret som årets Winemaker i Italien 2020. Det er mega flot for en hvidvinsgård med kun to vine i sortimentet!

Vi byder på en eksklusiv 5-retters menu – denne gang med Steen og Niels Kristian som ”les chefs”. Vi giver den fuld gas, så I kan glæde jer til denne aften. Det gør vi! Dertil serverer vi 7-8 matchende vine. En overraskelse eller to kan ikke afvises. Prisen for hele herligheden er kun 595,- kr. pr person.

Arrangementet finder sted torsdag d. 19. marts på:

Rørmosevej 24, 3460 Birkerød
kl. 18.30 – ca. 22.00

Tilmelding foregår ved at sende en mail til info@7Vini.com med angivelse af antal billetter man ønsker (husk at oplyse navn, adresse og tlf.) Herefter fremsender vi en faktura til betaling, tilmelding er først gældende, når betaling er modtaget. Tag gerne din gode ven eller nabo med.

Der vil være begrænset deltagerantal – så tilmeld dig hurtigt, hvis du ønsker at være sikker på at deltage.

 Vi glæder os til at se dig/jer.
 
De bedste vinterhilsner fra 7Vini-teamet
Kjeld, Claus, Ole, Steen og Niels Kristian