Mange af vores kunder har spurgt om vi ikke snart holder vinsmagning tættere på København – det gør vi så nu.

Kom og smag årstidens vine der passer til pizza og italienske oste
torsdag d. 7. november fra 17.30 -20.00 på adressen:
Højsgårds Allé 58, Hellerup (tæt på Dyssegård station)

Hvilke vine passer til de gode pizzaer og de smagfulde italienske oste. Det sætter vi fokus på til denne specielle smagning. Vi smager 8-10 dejlige vine fra vores sortiment med et par topvine iblandt. Vi serverer Gentoftes måske bedste pizzaer og nogle dejlige oste til at akkompagnere vinene denne aften.

Vi sætter speciel fokus på Barbera, Chianti og Sangiovese denne aften – og på den hvide side sætter vi bl.a. fokus på vores dejlige Verdicchio vin fra Andrea Felici fra Marche, der netop er blevet udpeget til året italienske winemaker/vinbonde i Italien af Gambero Rosso. Det er vi meget stolte af.

Ved køb af 12 flasker giver vi uanset køb en ekstra flaske med i købet – tilbudet gælder kun ved bestilling denne aften (og ikke på magnum og halvflasker).

Vi har også lykkekasser med til 300 kr. for 6 fl uanset før pris (vi skal have ryddet ud på lageret til nye forsendelser;). Prisen for deltagelse er kun kr. 85 per person, som overføres til 7Vini på MobilPay 17365 – husk at angive navn(e), der samtidig er gyldig tilmelding.

Vi glæder os til at se jer i starten af november. I HELLERUP…!


De bedste vinhilsner
Kjeld, Claus, Steen, Ole og Niels Kristian