Vi fejrer i disse uger vores 5-års fødselsdag som vinklub-importør af kvalitetsvine fra små til mellemstore vingårde fra det meste af Italien. Det er derfor med særlig stor fornøjelse at invitere dig/jer til en intim italiensk vin- og gourmetaften:

Torsdag d. 28. februar kl. 18.00 til ca. kl. 21.00 på Rørmosevej 24, 3460 Birkerød

Vi har valgt at gøre arrangementet til en gennemført italiensk aften og har derfor lavet en aftale med ejeren af La Delizia (Birkerød), der vil skræddersy og præsentere en udvalgt klassisk italiensk menu med aperitivo, antipasti, primo, secondo og en dolce. Dertil serverer vi 8-9 matchende vine – og vi vil gøre os ekstra umage omkring vinvalgene – så forvent overraskelser.

Prisen for hele herligheden er 445,- kr. pr person. Efter middagen vil der, sædvanen tro, være mulighed for at købe vinene direkte fra garagen.

Tilmelding foregår ved at sende en mail til info@7Vini.com med ønske om køb af en eller flere billetter (husk at oplyse navn, adresse og tlf) – herefter fremsendes faktura til betaling.

Tilmelding er først gældende når betaling er modtaget.

Tag gerne familien, din gode ven eller nabo med.  Der vil være begrænset deltagerantal – så tilmeld dig hurtigt, hvis du ønsker at deltage.

Vi glæder os til at se dig/jer.

De bedste jubilæums-hilsner fra 7Vini-teamet
(Kjeld, Claus, Ole, Steen og Niels Kristian)