Er du ved at løbe tør for gode sommervine, og nåede du ikke forbi vores seneste garagesalg, kan du stadig nå det – med vores click & collect koncept er det meget let at bestille og afhente.

Vi har rigtig mange bud på dejlige vine til sommeren:

 • Rosékassen – bestående af 3 x 2 vine til kun 475 kr./ks. 
 • Skønne karakterfyldte vine på druerne Primitivo og Negroamaro rødvine til 125 kr/fl v. 6fl. Fra vores nye vingård Carvinea i Apulien
 • – eller køb en Carvinea smagekasse med 6 vine (1 hvid, 1 rosé, 4 forskellige røde, hvor af 2 fl. Primitivo) – til kun 690 kr.
 • Masser af dejlige hvidvine til terrassen, fx Suavia Soave Classico (økologisk) og Andrea Felicis Verdicchio di Jesi fra Marche til 98 kr. fl v. 6l.  

Vi åbner kort for afhentning på adressen i Birkerød (Rørmosevej 24, 3460 Birkerød) følgende dage i den kommende måned:

 • Onsdag d. 15.7. kl. 17-18 (Niels Kristian)
 • Mandag d. 27.7. kl. 18-19 (Steen)
 • Torsdag d. 6.8. kl. 17-18 (Kjeld)
 • Torsdag d. 13.8. kl. 17-19 (Kjeld og Niels Kristian)

Torsdag den 13. august vil der være normalt garagesalg.

Carvinea – vores nye vingård fra Apulien:
Vi udvider igen med ny vingård – den tredje i år! Her i juli introducerer vi en ny vingård fra støvlehælen – tæt på Brindisi. Vingården er resultatet af vores vintur til Syditalien sidste sommer.

Vi har valgt at hjemtage 5 vine fra Carvinea: 3 dejlige rødvine, 1 rosé og 1 hvidvin. Du kan glæde dig til vinene fra Carvinea, hvor vi har fundet den helt rigtige udgave af en top Primitivo og Negroamaro – de altdominerende druer i Alto Salento området. Begge har opnået 2-3 glas i Gambero Rosso (Negroamaro senest i 2020-udgaven).

Carvinea er selvfølgelig en mindre producent med kun 16 Ha og en produktion på ca. 35.000 fl. Beppe Di Maria har opnået flotte resultater med alle sine vine siden opstarten for ca. 20 år siden. Områdets vinhistorie går dog tilbage til 1500-tallet. Druerne er økologisk certificerede hos Carvinea med minimal intervention fra vinplante til vinflaske. Der er sol og sommer i Carvineas vine – om det er til et glas på terrassen – eller til de gode bøffer på grillen.

Hvordan gør du generelt, hvis du gerne vil købe vin hos os:

 • Hvis du selv kan afhente fra lageret i Birkerød: mød op på lageret en af de ovenfor nævnte dage, hvor du kan betale via MobilePay og få vinen med (evt. anden betaling kan også aftales)
 • Send din bestilling via mail til info@7vini.com eller bestil via vores webshop på www.7vini.com – herefter fremsendes faktura og vi aftaler tidspunkt for afhentning i Birkerød eller Hellerup.
 • Vi leverer gratis i hele landet ved køb på minimum 3 kasser vin – ved køb og levering af en og to kasser opkræver vi et leveringsgebyr på henholdsvis 95 og 120 kr.

De bedste vinhilsner.
Kjeld, Claus, Ole, Steen og Niels Kristian