Nu er sommeren endelig kommet, med udsigt til lune aftener, grillmad og gæster på terrassen. Da langt de fleste af os kommer til at nyde sommeren inden for landets grænser, holder 7Vini ekstraordinært hele to garagesalg i juni, så der er mulighed for at få tanket godt op på de smagfulde italienske dråber. Så sæt kryds i kalenderen:

                                   Torsdag d. 11. Juni /Torsdag d. 25. juni

                                           Begge dage fra 17.00 til 19.00

                                              Rørmosevej 24, Birkerød

Vi har netop fået nye forsyninger fra Peter Zemmer, vingården i Alto Adige, og du skal derfor glæde dig til at smage den nye 2019-årgang af Pinot Grigio, en dejlig Riesling og selvfølgelig også den skønne Lagrein Rosato.

For at give dig den bedste start på sommeren, har vi skræddersyet en inspirationskasse, der passer godt til sommermad og hygge på terrassen. (600 kr pr kasse) bestående af:

  • 1 fl Peter Zemmer, Spumante
  • 1 fl. Peter Zemmer, Pinot Grigio
  • 1 fl. Feudo Antico, Pecorino, Øko
  • 1 fl. Le Bertille, Rosso
  • 1 fl. Uggiano, Chianti Riserva, 2013
  • 1 fl. Corte Alta, Feritas, 2017

Du kan fortsat købe Rosé-kassen – som består af 2 fl af hver af vores dejlige roséer til 450 kr pr kasse, eller lade dig overraske af den populære ”lykkekasse” hvor vi har sammensat 6 flasker, af ældre årgange og bestsellere, til en favorabel pris. 

…Og selvfølgelig finder vi en særlig vin frem, som vi glæder os til at præsentere dig for – det kunne være nye smagsprøver på Riesling fra Heinrichshof , vores tyske vingård.

Du vil møde to af ejerne fra 7Vini på de to åbningsdage, hvor vi udover at byde på smagsprøver, god vejledning og super tilbud, selvfølgelig også afholder garagesalget, så vi lever op til retningslinjerne, hvad angår afstand og god håndhygiejne.

Vi glæder os til at se dig – del gerne denne invitation med venner og naboer – alle er velkomne!

Hvordan gør du generelt, hvis du gerne vil købe vin hos os:

  • Hvis du selv kan afhente fra lageret i Birkerød: mød op til garagesalget hvor du kan betale via MobilePay og du får vinen med (anden betaling kan også aftales)
  • Eller send din bestilling via mail til info@7vini.com eller bestil via vores webshop på 7vini.com – herefter fremsendes faktura og vi aftaler tidspunkt for afhentning i Birkerød eller Hellerup.
  • Vi leverer gratis i hele landet ved køb på minimum 3 kasser vin – ved køb og levering af en og to kasser opkræver vi et leveringsgebyr på henholdsvis 95 og 120 kr.

 De bedste vinhilsner
Kjeld, Claus, Steen, Ole og Niels Kristian